Nishiki Urban Promovec Dame

Nishiki Urban Promovec Dame

Nishiki Urban er bygget på Nishiki’s forholdsvist nye stel med downtube batteri, hvor batteriet ligger gemt i under røret på stellet.
Kørestillingen på denne dame elcykel er let fremadrettet, og der er yderligere indstillingsmuligheder med den justerbare frempind. Nishiki har på denne model yderligere monteret en monoaffjedret forgaffel lige som på deres serie af langturscykler. Nishiki Urban egner sig også godt til at blive brugt både på rigtig lange køreture men også som træningscykel.
Ydermere er Nishiki Urban er udstyret med 9 udvendige Shimano Alvio gear og har en Promovec elmotor placeret i bagnavet som også egner sig godt til de lange ture, som for eksempel hvis du pendler hver dag.
Batteriet findes samtidigt i forskellige størrelser så du har mulighed for at finde et som passer til dine behov. Elcyklen har der ud over et Connect+ display som kan tilsluttes din telefon via Bluetooth.
Connect+ displayet er monteret på styret, hvor du kan styre hjælpe niveauer og følge med i tilbagelagte kilometer, batteri kapacitet samt en del andre funktioner som Promovec tilbyder i deres el systemer til elcykler.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side