Winther Cykel til Damer

Winther Cykel til Damer

Winthers program af cykler er delt op i tre kategorier, Sport/Cargo, City og Shopping med en del forskellige modeller i hver kategori, som er tilpasset de enkelte cyklisters behov med forskelligt udstyr og design.
Sport/Cargo modellerne er hverdagscykler i Winthers vante gode kvalitet hvor flere modeller har et praktisk fastmonteret frontlad.
Der ud over har alle cyklerne 3 eller 7 indvendige gear og Winther Cargo modellen har både et bagagebærer samt frontlad, indfarvet i stellets farve.
Winther City er den helt klassiske veludstyrede bycykel som er klar til barnesæde eller anhænger. Winther City leveres fuldt udstyret med 7 gear, bagagebærer, lås, støtteben samt skærmsæt. Der findes 2 forskellige stel design til damer med henholdsvis en lettere oprejst kørestilling samt en helt oprejst kørestilling på et klassisk retro stel design.
Winther Shopping er nok den mest kendte af Winthers cykel serier og der laves i alt fem dame modeller i denne serie samt to herre modeller. Alle modeller er bygget på lette og kraftige aluminiums stel med mange varianter i udstyr og farve temaer.
Flere af dame modellerne er udstyret med fastmonteret frontkurv og alle cyklerne er monteret med 3 eller 7 indvendige Shimano Nexus gear samt bagagebærer og skærmsæt.

1 til 12 af 22

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 af 22

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2