Nishiki Cykel

Nishiki Cykel

Nishiki som blev grundlagt i Japan, har lavet cykler siden 1960’erne hvor de hovedsageligt eksporterede til det Amerikanske marked og producerede cykler til deres hjemlige market samt andre lande ii Asien. Siden da er Nishiki cykler blevet kendt i resten af verden og Nishiki cyklerne bliver i dag produceret i flere forskellige lande under licens, og Nishiki er samlet set blevet verdens største producent af cykler.
De Nishiki cykler som laves til det Danske marked bliver produceret af HF Christiansens Svenske partner, og flere af modellerne som ses i vores butik er samlet i Sverige.
Nishiki mærket har altid stået for kvalitet og holdbarhed, og de har gennem de sidste 4 årtier også slået sit navn fast på det Danske marked, med racercykler, hverdagscykler, MTB og Touring cykler i den rigtige kvalitet, hvor man samtidigt får meget cykel for pengene. Den filosofi holder Nishiki cykler stadig fast ved, og de har stort udvalg af cykler i de forskellige kategorier der findes af cykler, som alle hører til blandt nogle af de bedste på markedet.
De mest populære Nishiki cykler er nok deres hybrid cykler, og Nishiki cykler er den producent som kan tilbyde flest cykler, designet til brug under forskellige forhold i alle kategorier.

1 til 12 af 46

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 12 af 46

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4