Ebsen Cykel

Ebsen Cykel

Ebsen Cykler er blevet produceret i Vojens siden 1995, og Ebsen tilbyder cykler i alle kategorier, fra moderne City Bikes som Ebsen Street til klassiske Cykler som Ebsen Toulouse og Ebsen Habana.
Siden starten hvor Ebsen Cykler kun blev leveret til få butikker i landet og til nu har filosofien bag Ebsen Cyklerne været at bygge cykler hvor cyklisternes behov og designet skulle gå op i en højere enhed. Det flotte design og den høje funktionalitet på de populærere modeller som Ebsen Frappe, Ebsen Amsterdam og Ebsen Fanøe Retro har gjort at Ebsen cykler ikke bare har slået sig fast på det Danske marked, men Ebsen cykler leverer også cykler i stilrent design til cyklister i Sverige, Tyskland, England, Færøerne og på Grønland.
Alle Ebsen cykler leveres med slagfast pulver lakering i flere farver og lækre detaljer som kabler der er ført gennem stellet og indfarvede skærmsæt. Ydermere er der lagt stor vægt på at Ebsen cykler har en behagelig kørestilling, og alle cykler er derfor udstyret med ergonomiske greb, behagelige sadler samt en stelgeometri som giver en oprejst kørestilling.

Ebsen Habana Deluxe

ebsen habana
Habana modellen fra Ebsen Bikes laves både til dame og herrer, cyklen er designet i den helt klassiske stil med indfarvede skærme, kædeskærm, bagagebærer samt monteret med stålfælge, som gør at denne cykel fremstår i et komplet retro look. Stelgeometrien på Hi-ten stål stellet giver en oprejst kørestilling og samtidigt er der på Habana Deluxe udgaven monteret en Brooks sadel samt ergonomiske greb, hvilket gør denne cykel meget behagelig at køre på. På Ebsen Habana er der ligeledes monteret en ekstra behagelig sadel med affjedring samt ergonomiske greb, dog ikke fra Brooks. Der er rullebremse og fodbremse på alle cyklerne i serien samt 7 Shimano Nexus gear, hvilket giver cyklen mange anvendelses muligheder og gør den velegnet til barnestol eller anhænger, hvis dette ønskes. På herre modellen af Habana Deluxe er der et fastmonteret indfarvet frontlad, som en ekstra praktisk detalje inspireret af de gamle klassiske budcykler. Der medfølger en godkendt lås til alle modeller af Habana og Habana Deluxe cyklerne og der er monteret CST Otis dæk med 5 mm indlæg, både på dame samt herre cyklerne .

Ebsen Frappe

ebsen frappe
Frappe er topcyklerne fra Ebsen Bikes og alle cyklerne i denne serie er fuldt udstyret både på dame og herre siden. Cyklerne bliver bygget på et letvægts 6061 aluminiums stel hvor alt udstyr ligeledes er i aluminium, hvilket giver en let cykel trods den store udstyrs pakke. Den klassiske Frappe model leveres med 7 Shimano Nexus gear monteret på et letvægt aluminiums stel med indfarvede skærme, kædeskærm samt bagagebærer. Cyklerne har en stelgeometri som giver en oprejst kørestilling og er monteret med en ekstra komfortabel sadel samt ergonomiske greb som gør disse cykler meget behageloige at køre på. Der er på denne model af Ebsen Frappe, fodbremse samt en ekstra v-bremse, dynamo i navet og fastmonteret frontkurv med træbund på dame modellen.

Ebsen Amsterdam

ebsen amsterdam
Ebsen Amsterdam er blevet kendt som en stilren og fuldendt shopping cykel, som med en fuldt oprejst kørestilling og en stelgeometri med lav indstigning er specielt egnet til dette formål, samt til at få monteret barnekurv på. Ebsen Amsterdam laves kun til damer og piger hvor der er mulighed for valg mellem flere forskellige farver samt modeller med og uden fastmonteret frontkurv eller bagagebærer. Den nye 2018 udgave af Ebsen Amsterdam er monteret med 7 indvendige Shimano Nexus gear og har fodbremse samt en ekstra v-bremse foran. Dder sidder ligledes en styrlås på denne udgave som forhindre cykeln i at vælte med vægt på.

EBS Street

ebs street vision nine
EBS er det navn som Ebsen Bikes også kendes under blandt de mange danske og udenlandske cyklister som kender til cyklerne fra Danske Ebsen i Vojens. EBS cyklerne spænder over flere kategorier og har både fuldt udstyrret langturscykler som EBS Sreet Vision Nine med udvendige Shimano Claris gear og rullebremser til helt klassiske Fixie cykler bygget på Hi-Ten stålstel med single speed og klassiske styr. EBS laves også i en Cycle Track udgave, designet som en klassisk banecykel monteret med et klassisk buet banestyr og naturfarvet sadel samt styrbånd og dobbelte alu caliber bremser, klar til at blive brugt. EBS Street Pro og EBS street Nine laves både til damer og herre med valg mellem indvendige Shimano Nexus gear eller udvendige gear, alt efter ønske og behov.

Ebsen Urban

ebsen urban
Ebsen Urban er fremtidens cykel fra Ebsen Bikes og cyklerne har en unik stelgeometri med en fremadrettet kørestilling, som sammen med det stive aluminiums stel giver en meget livlig cykel. De to modeller er monteret med dæk fra Schwalbe Balloon Big Ben, som gør at cyklen ikke helt føles som en racercykel at køre på, og er derfor behagelig til alle formål. Samtidigt er der på denne unisex cykel monteret 8 udvendige gear fra Shimano Acera eller 7 udvendige Nexus gear, som giver en mere direkte kraftoverførsel fra pedalerne til baghjulet end med indvendige gear, så cyklen er lavet til både at køre langt og til at kunne bruges i det daglige. Der er v-bremser både for og bag i aluminium og frempind amt sadelpind er i sort aluminium på begge modeller af Ebsen Urban cyklerne.
Ebsen Cykler bliver Designet i Danmark og produceret i Tyskland, samtidigt tilbyder Ebsen Cykler deres kunder flere forskellige mærker under det samlede Ebsen Bikes A/S, som blandt andet inkluderer touring cykler, elcykler og MTB cykler fra Fixie, Bottecchia, Kreidler, EBS, Frappe og Remington.
Vi har 20 års erfaring som certificeret cykel forhandler med service og værksted. Vi forhandler alle modeller af Ebsen cykler, og vi vil meget gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Ebsen cykel, som dækker lige netop dine behov.

1 til 12 af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5