Grundet Corona kan der forekomme længere leveringstid på nogle 2021 modeller, selv om de kan bestilles på siden.

Ebsen Cykel

Ebsen Cykel

Ebsen Cykler er blevet produceret i Vojens siden 1995, og Ebsen tilbyder cykler i alle kategorier, fra moderne City Bikes som Ebsen Street til klassiske Cykler som Ebsen Toulouse og Ebsen Habana.
Siden starten hvor Ebsen Cykler kun blev leveret til få butikker i landet og til nu har filosofien bag Ebsen Cyklerne været at bygge cykler hvor cyklisternes behov og designet skulle gå op i en højere enhed. Det flotte design og den høje funktionalitet på de populærere modeller som Ebsen Frappe, Ebsen Amsterdam og Ebsen Fanøe Retro har gjort at Ebsen cykler ikke bare har slået sig fast på det Danske marked, men Ebsen cykler leverer også cykler i stilrent design til cyklister i Sverige, Tyskland, England, Færøerne og på Grønland.
Alle Ebsen cykler leveres med slagfast pulver lakering i flere farver og lækre detaljer som kabler der er ført gennem stellet og indfarvede skærmsæt. Ydermere er der lagt stor vægt på at Ebsen cykler har en behagelig kørestilling, og alle cykler er derfor udstyret med ergonomiske greb, behagelige sadler samt en stelgeometri som giver en oprejst kørestilling.
Ebsen Cykler bliver Designet i Danmark og produceret i Tyskland, samtidigt tilbyder Ebsen Cykler deres kunder flere forskellige mærker under det samlede Ebsen Bikes A/S, som blandt andet inkluderer touring cykler, elcykler og MTB cykler fra Fixie, Bottecchia, Kreidler, EBS, Frappe og Remington.
Vi har 20 års erfaring som certificeret cykel forhandler med service og værksted. Vi forhandler alle modeller af Ebsen cykler, og vi vil meget gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Ebsen cykel, som dækker lige netop dine behov.

1 til 12 af 37

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 12 af 37

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4