Ebsen Nordic

Ebsen Nordic

Ebsen Nordic Prestige er en shopping cykel som er bygget på et klassisk aluminiums stel med lav indstigning og og helt oprejst kørestilling som de originale klassiske shopping cykler til damer.
Selve cyklen er bygget op med shimano Nexus 7 indvendige gear samt ergonomiske skiftegreb og en blød affjedret sadel der sammen med den justerbare frempind sikrer at du altid vil kunne finde en behagelig kørestilling.
Ebsen Nordic Prestige leveres fuldt udstyrret til dig, så du kun skal tænke på at bruge cyklen, med Indfarvet bagagebære, skærme, kædeskærm, stabilisator, navdynamo samt fastmonteret Rustfri stålkurv og godkendt lås. Du kan vælge mellem 3 helt nye farver, Blue Whale, Purple Jam og Diamond Black Matt samt Hunter Green som Ebsen også bruger på andre af deres modeller, der virkelig undestreger den kalssiske stil og prestige der er over cyklen.
Ebsen Nordic Prestige har en lillesøster med 3 gear og uden navdynamo men med alle de andre lækre detaljer somm Nordic Prestige byder på, hvis man ønsker en cykel til lettere brug.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side