Vi holder åbent på værkstedet og for udlevering af cykler

Winther Superbe 4 Dame Bosch Centermotor

Winther Superbe 4 Dame Bosch Centermotor

Superbe 4 er ny i Winther's 2020 elcykelprogram og modellen er udstyret med elsystem og motor fra Tyske Bosch med Bosch Purion display som sidder på styret. Center Motoren er på 250W med et 11,1 AH batteri som tilsammen udvikler 400 WH hvilket giver en rækkevide på op til 100km, alt efter forholdene. Der er monteret 7 indvendige Shimano Nexus gear samt fodbremse og en ekstra hydraulisk skivebremse på forhjulet.
Superbe 4 er bygget på et 6061 aluminiums stel monteret med en 38T aluminiums krank samt aluminums frempind og styr. Stelgeometri samt elcyklens øvrige opsætning giver en behagelig oprejst kørestilling som kan justeres yderligere med den justerbare frempind. Sammen med den monoaffjedrede forgaffel og sadelpind gør det Superbe 4 ideel til lange ture og som pendlercykel.
Batteriet sidder i Atran Velo E-Granny bagagebæret som ligeledes er i aluminium. Elcyklen er monteret med indfarvede aluminiums skærme til hjul og kæde samt ergonomiske drejegreb til gearne. Der medfølger også en ABUS 5650L lås.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side