Vi holder åbent på værkstedet og for udlevering af cykler

Monark

Monark

Monark har produceret cykler i Sverige siden 1908, hvor de fra starten byggede cykler ud fra en målsætning om at alle skulle have råd til en cykel i bedste kvalitet. Det har holdt ved, og i dag er Monark cykler blevet et velrenommeret mærke i Danmark, såvel som mange andre lande. Ud over den gode kvalitet er Monark cykler blevet kendt for deres særdeles solide arbejdscykler samt transportcykler og specialcykler, som de laver forskellige modeller af. Alle cyklerne bliver bygget i de bedste materialer og har kvalitetskomponenter monteret som kan modstå det danske vejr, samt en lang levetid med normalt vedligehold. Monark cyklerne er lavet til at kunne modstå ekstra meget belastning samt brug, og cyklerne skal efterses med mellemrum, alt efter hvor meget de bruges, lige som alle andre arbejdsredskaber og transportmidler. Monark cyklerne bliver brugt af et bredt udsnit af befolkningen samt det offentlige og erhvervslivet hvor deres kvalitet og special design har gjort dem populære, men Monark cykler er også et uundværligt hjælpemiddel for mange personer i dagligdagen. .

Monark truck

monark truck
Monark Truck ladcyklen er bygget til at blive brugt i meget kraftige materialer som kan modstå vægt og slid. Ladcyklen fra Monark har en lav venderadius så den er let at bruge i byen og den er let at komme af og på samt at parkerer. Ydermere så kan Monark Truck cyklen leveres med 1 eller 3 indvendige Shimano Nexus gear, og der er navdynamo monteret som standard på begge modeller. Monark Truck ladcyklen er den perfekte cykel til firmaer som gerne vil nå ud til deres kunder på en grøn, billig og miljørigtig måde, samtidigt med at der er stillet høje krav til transportcyklen som er designet præcis til dette formål.

Monark Work

monark work bike
Monark Workbike er i familie med Monark Truck ladcyklen, dog ikke kun målrettet erhverv og cyklen er designet som en shoppingcykel monteret med et kraftigt frontlad. Cyklen er akkurat lige stærk som Monark Truck og er bygget i de samme materialer, men er noget lettere og kan også bruges til mange andre ting at transporterer varer. Monark workbike leveres med 26" hjul, 3 indvenduge Shimano gear, fodbremse og rullebremse foran samt dobbelt støtteben og bagagebærer.

Monark 3-Hjul

monark trehjulet cykel
Monark trehjulet cykler er en velkendt cykel for de fleste herhjemme, hvor cyklen bliver brugt af personer med gangbesvær eller handicap, samt af institutioner og hospitaler i dagligdagen. Cyklen er lavet i den bedste kvalitet med materialer som kan modstå danske vejrforhold og den er samtidigt designet til at opfylde nogle behov for brugeren. Monark tre hjuls cyklen har en meget lav indstigning, så det er let at komme af og på cyklen, og den er som standard samtidigt udstyret med kurv og navdynamo, reflekser, 3 indvendige Shimano Nexus gear samt lås, så den er klar til brug.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side