Raleigh Shopping Alu

Raleigh Shopping Alu

Raleigh Shopping cykler har en lang tradition, som startede med den klassiske Raleigh Tourist De luxe der har været i Raleighs Program siden de begyndte at producerer cykler. Raleighs Shopping Serie er cykler i samme kvalitet, men med et moderne design og brug af andre materialer som aluminium til stelkonstruktionen samt et steldesign som tilgodeser de forskellige krav der er til andvendelsen af en moderne Shopping cykel.
Der bliver lavet to modeller i serien, henholdsvis Raleigh Shopping Classic og Raleigh shopping Alu, der begge har 7 indvendige gear samt fodbremse og en ekstra V-Bremse til forhjulet. Shopping Alu modellen laves også i en udgave til herrer.
Begge modeller er fremstillet i aluminium men stelgeometrien er forskellig på de to modeller, mens Raleigh shopping Alu har en lav indstigning så har Shopping Classiic dobbelte rør på damemodellen og dermed en lidt højere indstigning.
Der laves ligeledes en Raleigh Easyboarding der er designet med en ekstra lav indstigning, som egner sig godt til de lidt ældre shopping cyklister eller hvis du har meget tunge ting på din cykel til hverdag.
Alle modeller leveres med indfarvede sorte plastik skærme til hjul og kædeskærm samt bagagebærer, mens Raleigh Shopping Alu også har en fastmonnteret frontkurv.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side