Cookie og Privatlivspolitik

Hvad vi bruger cookies til.

  • Teknisk funktionalitet: Vi bruger coockies for at forbedre den besøgendes brugeroplevelse på Elcykelsalg.dk, i form af funktionalitet som "indkøbskurv", ønskesedel og sammenligning af produkter, samt til at gennemfører betalinger med. Vi bruger også Google Analytics cookies.
  • Aktivering: Cookies aktiveres først når du vælger at bruge en funktion på siden, som kræver at der lagres oplysninger - for eksempel indkøbskurven.
  • Levetid Efter at du er færdig med at bruge tjenesten på siden, sletter vores cookies sig selv, den maksimale levetid er 3 timer.

For at se en fuld liste over de cookies som bliver brugt på Elcykelsalg.dk, kig venligst nederst på siden

Indhold

Ejeroplysninger
Hvad er Cookies?
2.1 Hvor lang tid opbevares cookies
2.2 Hvordan slettes eller fravælges cookies
2.3 Hvad cookies bruges til på vores website
2.4 Google Analytics (trafikmåling)
Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger



1. Dette website udbydes af.

Cykel-basen.dk 
Vigerslevalle 58 2500 Valby

Cvr nr 26961718

Tlf. 28281967

info@cykel-basen.dk

2. Hvad er cookies ?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i computerens browser, for at kunne at kunne genkende den besøgendes computer ved tilbagevendende brug.

2.1 Hvor lang tid opbevares cookies.

Den type cookies som bruges på Elcykelsalg.dk sletter sig selv efter to timer, hvis man besøger vores webshop igen fornyes den.

2.2 Hvordan slettes eller fravælges cookies. 

Alle Browsere har en mulighed for at blokerer for lagring af tredjeparts cookies og videregivelse af personlige oplysninger, se venligst vejledningen for den enkelte browser der benyttes.

Herunder er der links til vejledninger på Dansk til de mest benyttede browsere.

Hjælp til indtillinger for cookies i Chrome 

Hjælp til indtillinger for cookies i Safari/iOS

Hjælp til indtillinger for cookies i Firefox

2.3 Hvad bruger vi cookies til.

På Elcykelsalg.dk anvendes cookies til at føre statistik over hvilket indhold der vises og til hvor mange brugere, samt til at indsamle oplysninger om den geografiske placering af kunden og de valg som foretages under besøget på siden, for at kunne tilpasse indhold til den enkelte besøgende.

2.4 Google analytics.

Elcykelsalg.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

3. Privatliv

På Elcykelsalg.dk videregives personoplysninger aldrig til tredjepart, med mindre  at der udtrykkeligt er givet tilsagn hertil. Ligeledes indsamler Elcykelsalg.dk ikke nogen form for personoplysninger, uden at kunden selv har givet disse oplysninger til Elcykelsalg.dk for eksempel ved registrering eller ved køb i webshoppen. Her registrerer vi kun de sædvanlige kundeoplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, samt betalingsoplysninger ved køb i webshoppen.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Elcykelsalg.dk, skal du rette henvendelse på info@Elcykelsalg.dk.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger, som indsamles om kunder opbevares sikkert og fortroligt. Elcykelsalg.dk gemmer dine personlige oplysninger under forhold der opfylder de krav der stilles i lovgivningen samt af udbyderne af digitale løsninger(Nets), i forbindelse med handel på nettet.

Liste over de Cookies som bruges på Elcykelsalg.dk

COOKIE nameCOOKIE Description
CARTThe association with your shopping cart.
CATEGORY_INFOStores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPAREThe items that you have in the Compare Products list.
CURRENCYYour preferred currency
CUSTOMERAn encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTHAn indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFOAn encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSStores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHEA flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTENDYou sesssion ID on the server.
GUEST-VIEWAllows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORYThe last category you visited.
LAST_PRODUCTThe most recent product you have viewed.
NEWMESSAGEIndicates whether a new message has been received.
NO_CACHEIndicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTA link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLLThe ID of any polls you have recently voted in.
POLLNInformation on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPAREDThe items that you have recently compared.
STFInformation on products you have emailed to friends.
STOREThe store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEIndicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDSThe products that you have recently viewed.
WISHLISTAn encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNTThe number of items in your Wishlist.