Victoria

Victoria

Victoria er et af Tysklands førende mærker inden for cykler og elcykler. Firmaet har solgt og produceret cykler i Europa siden 1886 og er dermed iblandt nogle af de ældste inden for den europæiske cykel branche. Deres cykler og elcykler lever også op til den vanlige gode tyske kvalitet og høje funktionalitet, samtidigt med at de opfylder alle danske og europæiske standarder for sikkerhed ved elssystemser, opladere, elmotorer samt regler for de dele som sidder på cyklen, som bremser og lys. Victoria producerer mange forskellige modeller der egner sig til alle forhold og behov, både inden for elcykler og cykler. Her på Elcykelsalg.dk har vi nogle af Victoria elcyklers bedste og mest solgte modeller. Du er altid velkommen til at spørge os til råds.
Victoria e-bikes producerer elcykler med både centermotor samt frontmotor fra blandt andet Shimano Steps og TranzX e-bikes.
Alle elcykler fra Victoria er bygget på 6061 aluminiums stel udviklet til elcykler med kabelføring i stellet hvor det er muligt samt lav indstigningshøjde på dame modellerne. Der sidder Suntour affjedrede forgafler på de fleste modeller af Victoria E-bikes som alle er udviklet til at kunne bruges både i hverdagen som pendler eller shopping elcykler, men de har samtidigt udstyret til at kunne bruges i skoven eller andre steder i naturen, hvis der er brug for det.

Desværre var der ikke noget produkt der matchede din søgning