Nishiki Master Da Connect+ 7g Disc

Stel: Master Dame E Alu
Gear: 7 Nexus Shimano
Bremser: Tektro HD-T285 hydraulisk skive
Hjul/Dæk; Panaracer TourGuard Plus 700x38C
Motortype Centermotor 250W
Batteri: 8,8 AH (standard)
Displaytype: Promovec CONNECT + (Bluetooth)
Elsystem: Promovec

Lagerstatus: På lager

16.999,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Nishiki Master elcykel til damer med Promovec centermotor og 7 indvendige Shimano Nexus gear samt Tektro HD-T285 hydraulisk skivebremser. Master elcyklen er bygget på et 6061 aluminiums stel med helt lige stålforgaffel og er monteret med justerbar aluminiums frempind, så kørestillingen kan justeres efter behov.
Elcyklen er udstyret med en Promovec centermotor på 250W og der kan vælges mellem tre forskellige batteri størrelser alt efter behov. Motoren og batteriet styres fra Connevt+ displayet på styret hvor du samtidigt kan følge med i batteriets forbrug og kørte kilometer samt styre de hjælpeniveauer der er på elcyklen. Med Connect+ har du samtidig mulighed for at tilslutte displayet til Promovec's App med Bluetooth.
Nishiki Master er yderligere monteret med et aluminiums 38T kranksæt, aluminiums styr med ergonomiske greb og Shimano Nexus SL-C3000-7 gearskifter, samt LED-forlygte og diode baglygte integreret i batteriet. Elcyklen leveres med et Promovec bagagebærer til batteri, aluminiums Atran Velo Rex DV støtteben, godkendt lås og skærmsæt.
Cyklerne leveres samlet af faglært personale, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i vores butik.

Om Nishiki Elcykler.Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nishiki Master Da Connect+ 7g Disc