Blue Winther Superbe 2 Da Connect+ 7g Fod/Disc.

Stel: Dame Superbe 2 E Alu.
Gear: 7 Shimano Nexus.
Bremser: Fodbremse/Skivebremse.
Hjul: 700Cx42
Dæk: Panaracer TourGuard Plus
Motortype Center 250W
Batteri: 8,8 AH (standard)
Displaytype: Promovec Connect+ Bluetooth.
Elsystem: Promovec.
Lys: LED-forlygte og diodebaglygte
Sadel: Selle Royal

Lagerstatus: På lager

Pris: 18.499,00 kr

Lige Nu 14.999,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Blue Winther Superbe 2 med Promovec centermotor og Connect+ display med 5 hjælpe niveauer. Connect+ plus displayet kan tilsluttes din telefon med Promovec's app via Bluetooth.
Superbe 2 er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear og et 38T aluminiums kranksæt samt fodbremse og en ekstra skivebremse på forhjulet.
Der er monteret en krankmotor som giver en direkte kraftoverførsel til pedalerne hvilket gør den hurtigere ved opstart end frontnavs motoren, og det føles mere let at træde i pedalerne mens man kører. Hvis du skal køre langt på din elcykel til hverdag, for eksempel som pendler, så er center/krank motoren en fordel.
Elcyklen har en behagelig og oprejst kørestilling der kan justeres efter behov med den justerbare frempind. Der er samtidigt walk assist, som giver fremdrift når cyklen trækkes og på Connect+ displayet kan du styre motorens 5 hjælpe niveauer samt finde information omkring køretid, batteri forbrug og meget andet.
Superbe 2 leveres med et 8,8 Ah batteri som standard, der sammen med 250W motoren udvikler 317 WH, hvilket giver en rækkevide på op til 50km alt efter forholdene. Der kan tilvælges et større batteri hvis dette ønskes.
Cyklerne leveres klar til brug, samlet af faglært personale hos elcykelsalg.dk. Du kan også afhente cyklen i vores butik.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Blue Winther Superbe 2 Da Connect+ 7g Fod/Disc.