Shopping Cykler

Når man snakker om cykler og de forskellige modeller som findes af cykler, er der gennem tiden blevet udviklet mange nye cykel modeller mens andre har forladt cykel producenternes udvalg. Blandt de mange nye og gamle cykel modeller har shopping cyklen vist sig at være en model som forbliver en populær model bland cyklisterne herhjemme, samt i andre lande i Europa.

Ebsen Amsterdam Sopping

Raleigh Tourist Sopping

Winther Yate Sopping

Den velkendte cykel med den oprejste og behagelige kørestilling samt brugbare udstyr som bagagebærer, cykelkurv, behagelige sadler og gear, har stadig den største plads i de danske cyklisters hjerte. Cykel modellen er dog stadig mest populær hos de kvindelige cyklister men de sidste mange år har modellen også fundet mere indpas hos de mandlige cyklister, bygget med frontlad i stedet for kurv, men med de samme køreegenskaber og tilgang til designet med oprejst kørestilling, behagelige sadler og selvfølgelig gear. Navnet shopping cykel er måske en smule misvisende efter som at de cykler som går ind under denne betegnelse har mange andre anvendelses muligheder, end bare at blive brugt til en tur ned til købmanden. De shopping cykler som bliver produceret i dag af Raleigh, Kildemoes, Ebsen, Winther og Dresco er alle rigtig gode tur cykler og hverdags cykler som bruges af deres ejere til en lang række formål. Blandt andet til at pendle til og fra arbejdet, ture i weekenden samt en masse andre daglige gøremål.

Raleigh Tourist Sopping

Dresco Classic Sopping

Kildemoes Sopping

De ofte store udstyrs pakker og ekstra sikkerhed med 3 eller 7 indvendige gear, tromle bremser samt coaster bremser, bagagebærer og cyklens øvrige design med solide rammer og oprejste kørestilling, gør disse cykler særdeles velegnet til barnestole, cykeltasker samt kasser både foran og bagved. Vi forhandler en lang række af de bedste shopping cykler som er tilgængelige på det danske marked og vi er altid parat til at give gode råd og vejledning, hvis du kigger forbi vores butik enten i København K eller i Valby. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål vedrørende cykler eller udstyr.