Centurion Invincible Herre 7g Hydr.Disc

Stel: Invincible Herre Alu
Gear: 7 Shimano Nexus
Bremse: Hydrauliske skivebremser.
Lys: Batteri lygter
Hjul/Dæk: Bike Attitude Antipuncture 700Cx35

Lagerstatus: På lager

Pris: 6.799,00 kr

Lige Nu 5.999,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Centurion Invincible Herrecykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear samt et 42T aluminiums kranksæt og ergonomiske drejegreb. Centurion Invincible er en opgradering af Challenger modellen og et seriøst bud på en perfekt pendlercykel og langturscykel, samtidigt med at den også kan bruges som skovcykel eller lignende.
Invincible er bygget på et aluminiums stel med stål forgaffel hvor stelgeometrien og setup giver en let fremadrettet kørestilling. Du kan justerer kørestillingen yderlige med den justerbare aluminiums frempind. På Invincible modellen er der monteret Shimano Nexus nye indvendige 7 gears gruppe med dropdown samt hydrauliske skivebremser på begge hjul.
Cyklen leveres med både bagagebærer og godkendt lås samt skærmsæt i sort plast. Alle dele som bagagebærer, støtteben, frempind og sadelpind er af aluminium, hvilket holder cyklens vægt på 15,6Kg, som er lavt for fuldt udstyret pendercykler.
Cyklerne leveres klar til brug, samlet af faglært personale hos elcykelsalg.dk. Du kan også afhente cyklen i vores butik.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Centurion Invincible Herre 7g Hydr.Disc