Blue Winther Superbe 4 Bosch 7g Fod/Skive

Stel: Superbe 4 Dame Alu.
Gear: Shimano Nexus 7
Bremser:Fodbremse/Hydraulisk Skive.
Motor: Bosch Krank 250W
Batteri: 400 WH/11,1 AH
Display: Bosch Purion
Lys: LED-forlygte og diode bag, integreret i batteri
Dæk: Schwalbe Energizer Plus Tour
Hjul: 700x38

Lagerstatus: På lager

Pris: 22.999,00 kr

Lige Nu 18.999,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Winther Superbe 4 dame elcykel med en Bosch 250W centermotor og et 11,1 AH batteri som tilsammen udvikler 400 WH hvilket giver en rækkevide på op til 100km, alt efter forholdene. Der er monteret 7 indvendige Shimano Nexus gear samt fodbremse og en ekstra hydraulisk skivebremse på forhjulet.
Superbe 4 er udstyret med elsystem og motor fra Tyske Bosch med Bosch Purion display som sidder på styret, hvor du kan styre lys og de 5 hjælpeniveauer af fremdrift, samt se informationer om batteri kapacitet, køredistance og mange andre ting.
Superbe 4 er bygget på et 6061 aluminiums stel monteret med en 38T aluminiums krank samt aluminums frempind og styr. Stelgeometri samt elcyklens øvrige opsætning giver en behagelig oprejst kørestilling som kan justeres yderligere med den justerbare frempind. Sammen med den monoaffjedrede forgaffel og sadelpind gør det Superbe 4 ideel til lange ture og som pendlercykel.
Batteriet sidder i Atran Velo E-Granny bagagebæret som ligeledes er i aluminium. Elcyklen er monteret med indfarvede aluminiums skærme til hjul og kæde samt ergonomiske drejegreb til gearne. Der medfølger også en ABUS 5650L lås.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Blue Winther Superbe 4 Bosch 7g Fod/Skive