Vi holder åbent på værkstedet og for udlevering af cykler

Raleigh Essex E 2021 Herre 5 LED 7g Fod/Hydr.disc

År/Stel: 2020 Essex El Herre Alu.
Gear: Shimano Nexus 7 indvendige
Bremser:Fodbremse/Hydraulisk Skive.
Motor: Promovec Frontnav 250W
Batteri: 353 WH/9,8 AH
Display: Promovec CONNECT +
Lys: Integreret i batteri LED.
Hjul: 700x38
Dæk: Kenda Kwick Bitumen Antipuncture

Lagerstatus: På lager

18.999,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Raleigh Essex E Herre elcykel 2021 med 250W frontmotor og 9,8 AH batteri som tilsammen udvikler 353 WH hvilket giver en rækkevide på op til 50km alt efter forholdene. Essex E er Tourist De Luxe udgaven af Raleigh's elcykler og den leveres med Brooks C67 Aged sadel i læder samt Brooks Slender Grip læder honey greb, og har et gennemført stilrent design med batteriet gemt i kædeskærmen.
Selve elcyklen er bygget på et aluminiums stel udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear med et 38T aluminiums kranksæt samt fodbremse og en ekstra hydraulisk skivebremse på forhjulet.
Raleigh Essex E leveres med den seneste teknologi inden for elcykler med Promovec Connect+ elsystem som kan forbindes til din telefon via Bluetooth, hvor du kan få information som køredistance og batteri forbrug.
Essex E leveres med indfarvet aluminiums bagagebærer og skærme til hjul samt støttefod og styrstabilisator og lås. Promovec CONNECT + displayet sidder på styret hvor du kan styre lys og de 5 hjælpeniveauer.
Cyklerne leveres klar til brug, samlet af faglært personale hos elcykelsalg.dk. Du kan også afhente cyklen i vores butik.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raleigh Essex E 2021 Herre 5 LED 7g Fod/Hydr.disc