Om Elcykelsalg.dk

Butik

Vigerslev Allé 58, 2500 Valby

Åbningstider
Mandag - Onsdag: kl.8.30 - 17.30
Torsdag - Fredag: kl.10.00 - 17.30
Lørdag: Kl.10 - 14.30
Søndag og helligdage lukket

Elcykelsalg og Cykel-basen har været en del af Københavns Cykelliv siden vi startede vores første butik i Valby. Her til TV2's Cykelværkstedet med MOSQUITO

cykelbasen_i_cykelværkstedet_tv2_elcykel_cykler cykelbasen_i_cykelværkstedet_tv2_elcykel_cykler

Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med værksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen samt e-mærkning, er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglært cykelmekaniker til din bopæl.

På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk køber vi store restpartier op af kendte cykelmærker, derfor kan vi altid leverer til stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. .

Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget højt service til alle vores kunder. Elcykelsalg har Webshop mærket og Cykel-basen.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.


Du skal være fyldt 18 år for at handle på Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 Cykelbasen v/ Karrar Hamza

 Vigerslev Allé 58

2500 Valby

Cvr nr 26961718

 Tlf. 28281967  info@cykel-basen.dk