Vi holder ferie mellem d.18.07 og 1.08 begge dage inklusive. Ordrer afgivet i denne periode, vil først blive afsendt efter den 2. August.

Om Elcykelsalg.dk

Butik

Vigerslev Allé 58, 2500 Valby

Åbningstider
Mandag - Onsdag: kl.8.30 - 17.30
Torsdag - Fredag: kl.10.00 - 17.30
Lørdag: Kl.10 - 14.30
Søndag: Lukket

Elcykelsalg og Cykel-basen har været en del af Københavns Cykelliv siden vi startede vores første butik i Valby. Her til TV2's Cykelværkstedet med MOSQUITO

cykelbasen_i_cykelværkstedet_tv2_elcykel_cykler cykelbasen_i_cykelværkstedet_tv2_elcykel_cykler

Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med værksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen samt e-mærkning, er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglært cykelmekaniker til din bopæl - fragtfrit ved køb over 5000kr.

På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk køber vi store restpartier op af kendte cykelmærker, derfor kan vi altid leverer til stærkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. Er du alligevel fristet af et alternativt tilbud, skal du blot vise os dit tilbud, så matcher vi prisen. 

Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget højt service til alle vores kunder. Elcykelsalg har Webshop mærket og Cykel-basen.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.


Du skal være fyldt 18 år for at handle på Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 Cykelbasen v/ Karrar Hamza

 Vigerslev Allé 58

2500 Valby

Cvr nr 26961718

 Tlf. 28281967  info@cykel-basen.dk