Nishiki Urban 2019 Da Comp. 9g Hydr.Disc

Ar/Stel:2019 Dame Urban E Alu
Forgaffel: monoaffjedret
Gear: 9 Alvio udvendige
Bremser: Skivebremser
Motortype bagnav-motor 250W
Batteri: Downtube
Displaytype: Compact Display
Elsystem: Promovec

Lagerstatus: På lager

15.999,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Nishiki Urban Dame 2019 er blevet fornyet i forhold til 2018 modellen med Bluetooth mulighed til App som kan kører sammen med Promovec's elsystem. Urban elcyklen bliver stadig lavet med downtube batteri og 9 udvendige gear som i år er Shimano Alvio.
Nishiki Urban's design er moderne og funktionelt og der er lagt vægt på at dele som batteri og elektriske ledninger er integreret i elcyklen. Forgaflen har stød absorbering som gør at kørsel under alle forhold er behageligt, samtidigt med at sikkerheden er prioriteret højt med kraftige skivebremser på begge hjul.
Elcyklen er selvfølgelig i Nishikis kendte kvalitet og alle dele som sadelpind, justerbar frempind, styr samt støtteben er lavet i aluminum og skærme er i indfarvet plastik.
Der medfølger et LED Kompakt display fra Danske Promovec som også har funktionen walk assist, der hjælper når du trækker elcyklen og der er tunge ting på. Der er indbygget cykel computer med funktioner som triptæller, antal kørte kilometer, el forbrug og meget andet. Elcyklen leveres med godkendt lås og lygter integreret i batteriet.
Cyklerne leveres samlet af faglært personale, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i en af vores butikker.

Om Nishiki Elcykler.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nishiki Urban 2019 Da Comp. 9g Hydr.Disc