Vi holder åbent på værkstedet og for udlevering af cykler

Kildemoes Street Egoing Max 2019 Hr 7g RB

STEL/ÅR: 2019 Herre Aluminium
LYS: Integreret for- og baglygte
GEAR: Nexus 7 gear
BREMSER: Rullebremser
HJUL: 700 x 35
FORGAFFEL: Aluminium
MOTOR: Egoing Max centermotor 250W.
BATTERI: 11,6Ah

Lagerstatus: På lager

Pris: 18.999,00 kr

Lige Nu 16.149,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Kildemoes Egoing Max Street 2019 herre elcykel med centermotor og 7 indvendige Shimano gear samt rullebremser på begge hjul.
Street elcyklen er designet som en by og pendler cykel i luksus klassen der samtidigt vil give dig den ekstra kraft du vil have, præcis når du ønsker det.
Elcyklen er monteret med et aluminiums kranksæt, frempind og sadelpind samt indfavede aluminiums skærme og bagagebærer, i stellets farve. Stellet og forgaffel er ligeledes fremstillet i aluminium og der sidder 700Cx35 hjul samt CST X5 ebike dæk på cyklen
Det kompakte LCD display styrer motorens fem hjælpe niveauer, og der kan samtidigt vælges mellem kraftig eller blød opstart. Walk Assist funktionen hjælper til, når du skal trække cyklen og der er tunge ting på. De integrerede lygter tænder og slukker automatisk efter lysniveauet i omgivelserne, men alt på cyklen kan selvfølgelig styres manuelt fra Egoing betjeningspanelet.
Cyklen er udstyret med et 11,6Ah batteri som stamdard men det er mulighed for at tilkøbe større eller mindre batteri, alt efter ønske.
Cyklerne leveres samlet af faglært personale, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i en af vores butikker.

Om Kildemoes Egoing.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kildemoes Street Egoing Max 2019 Hr 7g RB