Kildemoes Graceful Egoing 2019 7g Fod/RB

ÅR/STEL: 2019 Dame Gracefull El Alu.
FORGAFFEL: Buet stål
GEAR: Nexus 7 gear.
BREMSER: Fodbremse/Rullebremse.
HJUL: 700Cx35.
MOTOR: Egoing frontmotor 250W.
BETJENINGSPANEL: Egoing kompakt.
LYS: Integreret for- og baglygte.

Lagerstatus: På lager

Pris: 16.499,00 kr

Lige Nu 13.499,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Kildemoes Graceful Egoing dame ecykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear og en ekstra rullebremse på forhjulet. Egoing elmotoren er placeret i frontnavet og batteriet er bygget ind i bagagebæret som stadig er fuldt anvendeligt, og der kan moteres barnestol aller lignende hvis dette ønskes.
Kildemoes Graceful elcyklen er bygget på et aluminiums stel med stålforgaffel hvor cyklens setup giver en oprejst kørestilling. Kildemoes Graceful El levers med fastmonteret aluminiums frontkurv samt styrlås som hjælper til når der er tunge ting i kurven, og elcyklen er parkeret
Skærme til hjul og kæde er i indfarvet aluminium og der sidder en Kildemoes komfort sadel på elcylen samt ergonomiske skiftegreb.
Det aftagelige betjeningspanel er let og overskueligt at betjene under kørslen og har tre hjælpe niveauer. Forlygte og baglygte er integreret, så de får strøm fra batteriet, og kan betjenes via panelet på styret. Du kan også få hjælp fra motoren når cyklen trækkes med tunge ting i kurven, med Walk Assist funktionen, som også aktiveres via betjeningspanelet.
Cyklen er udstyret med 11 Ah batteri som standard, men der kan tilvælges større eller mindre batteri.
Cyklerne leveres samlet af faglært personale, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i en af vores butikker.

Om Kildemoes Egoing.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kildemoes Graceful Egoing 2019 7g Fod/RB