Vi holder ferie mellem d.18.07 og 1.08 begge dage inklusive. Ordrer afgivet i denne periode, vil først blive afsendt efter den 2. August.

Kildemoes City STePS 7g CB/VB 2021

Stel: 2021 City Urban El Dame alu.
Lys: Integreret for- og baglygte
Gear: Nexus 7 gear
Bremser: Fodbremse/V-bremse
Frempind: Justerbar aluminium
Motor: Shimano Steps E5000 center 250W, 40Nm
Display: LCD aftageligt.
Batteri:Phylion 11,6Ah
HJUL: 700x35
Dæk: Spectra X3 Plus, 3+1 mm indlæg

Lagerstatus: På lager

18.499,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Kildemoes Shimano City steps Shopping damecykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear og fodbremse samt en ekstra v-bremse på forhjulet. Frontladet er fastmonteret.
Elmotoren er placeret i kranken og slimline batteriet er bygget ind i bagagebæret. Bagagebæret er stadigt fuldt brugbart hvis man for eksempel ønsker en barnestol monteret.
Stellet er af aluminium og har en oprejst en kørestilling. Kørestillingen kan justeres yderligere med den justerbare frempind.
Der medfølger skærme til hjul og kæde samt en Kildemoes komfort sadel og ergonomiske skiftegreb.
Det aftagelige betjeningspanel er let og overskueligt at betjene under kørslen og der er 5 hjælpe niveauer at vælge imellem. Forlygte og baglygte er integreret så de får strøm fra batteriet, og kan betjenes via panelet på styret. Du kan også få hjælp fra motoren når cyklen trækkes med tunge ting på ladet, med Walk Assist funktionen, som også aktiveres via betjeningspanelet.
Elcyklen er udstyret med 11,6Ah batteri som standard, men der kan tilvælges et større eller mindre batteri som du kan bestille her i webbutikken hos elcykelsalg.dk
Cyklerne leveres samlet af faglært personale, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i en af vores butikker.

Om Kildemoes Egoing.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kildemoes City STePS 7g CB/VB 2021