Grundet Corona kan der forekomme længere leveringstid på nogle 2021 modeller, selv om de kan bestilles på siden.

Kildemoes City Shop Egoing Da 2020 7g Fod/V-bremse

Stel: 2020 City El Dame alu.(ekstra lav)
Lys: Integreret for- og baglygte
Gear: Nexus 7 gear
Bremser: Fodbremse/V-bremse
Frempind: Justerbar aluminium
Motor: Egoing front 250W, 38Nm
Display: LCD
Batteri:Phylion 11,6Ah
HJUL: 700x35
Dæk:CST X5 Protector e-bike

Lagerstatus: På lager

15.999,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Kildemoes Egoing City Shop damecykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear og fodbremse samt en ekstra v-bremse på forhjulet. Frontkurven er af kunstrattan og fastmonteret.
Elmotoren er placeret i frontnavet og batteriet er bygget ind i bagagebæret. Bagagebæret er stadigt fuldt brugbart hvis man for eksempel ønsker en barnestol monteret.
Stellet er af aluminium med ekstra lav indstignings højde som sammen med cyklens setup giver en oprejst en kørestilling. Kørestillingen kan justeres yderligere med den justerbare frempind.
Skærmene til hjul er i aluminium og den heldækkende kædeskærm er i plast og der sidder en Kildemoes komfort sadel på elcylen samt ergonomiske skiftegreb.
Det fastmonterede betjeningspanel er let og overskueligt at betjene under kørslen og der er 5 hjælpe niveauer at vælge imellem. Forlygte og baglygte er integreret så de får strøm fra batteriet, og kan betjenes via panelet på styret. Du kan også få hjælp fra motoren når cyklen trækkes med tunge ting i kurven, med Walk Assist funktionen, som også aktiveres via betjeningspanelet.
Elcyklen er udstyret med 11,6Ah batteri som standard, men der kan tilvælges et større eller mindre batteri som du kan bestille her i webbutikken hos elcykelsalg.dk
Cyklerne leveres samlet af faglært personale, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i en af vores butikker.

Om Kildemoes Egoing.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kildemoes City Shop Egoing Da 2020 7g Fod/V-bremse