Kildemoes City Plus EGOING Da 2019 7g Fod/V-Bremse

ÅR/STEL: 2019 City El Dame alu.
FORGAFFEL:Suntour E25
LYS: Integreret for- og baglygte
GEAR: Nexus 7 gear
BREMSER: Fodbremse/V-bremse
MOTOR: Egoing frontmotor 250W
BETJENINGSPANEL: Egoing 3

Lagerstatus: På lager

Pris: 15.999,00 kr

Lige Nu 13.599,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Kildemoes Egoing City El 937 damecykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear og en ekstra v-bremse på forhjulet. Elmotoren er placeret i frontnavet og batteriet er bygget ind i bagagebæret og er let at afmonterer når batteriet skal af cyklen. Bagagebæret er stadigt fuldt brugbart hvis man for eksempel ønsker en barnestol monteret.
Stellet er af aluminium med en lav indstignings højde, monteret med en Suntour affjedret forgaffel. Elcyklens setup giver en oprejst en kørestilling, som kan justeres yderligere med den justerbare frempind. Skærmene til hjul og kæde er i indfarvet aluminium og der sidder en Kildemoes komfort sadel på elcylen samt ergonomiske skiftegreb.
Det aftagelige betjeningspanel er let og overskueligt at betjene under kørslen og der er tre hjælpe niveauer at vælge imellem. Forlygte og baglygte er integreret så de får strøm fra batteriet, og kan betjenes via panelet på styret. Du kan også få hjælp fra motoren når cyklen trækkes med tunge ting i kurven, med Walk Assist funktionen, som også aktiveres via betjeningspanelet.
Cyklen er udstyret med 11 Ah batteri som standard, men der kan tilvælges større eller mindre batteri.
Cyklerne leveres samlet af faglært personale, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i en af vores butikker.

Om Kildemoes Egoing.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kildemoes City Plus EGOING Da 2019 7g Fod/V-Bremse