Vi holder åbent på værkstedet og for udlevering af cykler

Nishiki Elcykel Promovec

Nishiki Elcykel Promovec

Nishiki Dame Elcykler - Nishiki Herre Elcykler
Elcykel programmet fra Nishiki byder på flere forskellige modeller fra Nishiki Urban og Nishiki Pro samt Nishiki Master.
Nishiki Master elcykel modellen er udstyret med en 250W Promovec elmotor i kranken samt 7 indvendige gear fra Shimano Nexus og batteriet placeret på bagagebæret. Der sidder fodbremse og en ekstra hydraulisk skivebremse på forhjulet
Nishiki Urban elcykel modellen har monteret en 250W bagnavs elmotor fra Promovec og er udstyret med downtube batteri. Urban elcyklen er monteret med 9 udvendige Shimano Alvio gear og har fodbremse sammen med en skivebremse på forhjulet.
Begge elcykel modeller har forskellige batteri løsninger, som kan tilvælges efter behov.
Nishiki Pro er Nishiki's absolut top elcykel og den laves i tre udgaver som alle er udstyret med en Yamaha el centermotor på 250W. Batteriet som yder kraft til pedalerne sammen med motoren når du ønsker det, sidder på uderrøret af stellet.
Nishiki Pro SLA og SLE er begge monteret med 8 udvendige Shimano Deore gear og Nishiki Pro SLB har 8 indvendige Nexus gear. Der sidder hydrauliske skivebremser på alle tre modeller.

1 til 12 af 19

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 af 19

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2