Centurion Challenger E-Cargo Hr Acera 9g Hydr.Skive

Stel: Centurion E-cargo
Gear: Shimano Acera 9 gear
Bremser: Shimano SM-RT26 Hydrauliske Skive
Elsystem: Promovec Connect+ Display Bluetooth
Motor: Promovec 400 WH/11,0 AH (standard)
Lys: LED-forlygte og diodebaglygte

Lagerstatus: På lager

Pris: 24.999,00 kr

Lige Nu 21.499,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Centurion Challenger E Cargo elektrisk ladcykel med 9 udvendige Shimano Acera gear og Shimano SM-RT26 hydrauliske skivebremser.
Centurion Challenger E er bygget til kørsel under mange forskellige forhold også i byen og cyklen har en høj manøvrebarhed, som gør at den henvender sig bredt til mange forskellige kørselsbehov. Challenger E-Cargo lavet i et funktionelt og enkelt komfortorienteret design med god plads på cargoladet, så den henvender sig ligeledes til folk dom ønsker en praktisk cykel til fritiden eller til de daglige gøremål.
Elsystem og bagnavs motor er fra danske Promovec og der er valg mellem to forskellige størrelser batteri og motor. Som standard er Challenger E-Cargo udstyret med en 400 WH/11,0 AH batteri der har en rækkevide op til 60km, men modellen leveres også med et 561 WH/15,6 AH batteri med en rækkevide på op til 100km. Du kan bestille begge udgaver her i Elcykelsalg's webbutik.
Elsystemet er fra connect+ serien som har Bluetooth så du kan få alle data som kørelængde og batteriforbrug under forskellige forhold direkte til din telefon.
Challenger E leveres med skærmsæt til hjul og justerbar frempind så kørestillingen kan indstilles efter behov, samt Brooks sportssadel og godkendt lås

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Centurion Challenger E-Cargo Hr Acera 9g Hydr.Skive