Vi holder åbent på værkstedet og for udlevering af cykler

Dresco Shopping Dynamo 55cm

Stel; 6061 aluminium dame Retro
Str: Dame 55cm (h: 165-180cm)
Gear: Shimano Nexus 3
Bremser: Tromle foran samt fodbremse
Lys: Navdynamo
Sadel: Wittkop Natur Komfort
Greb: Naturfarvet ergonomiske

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.999,00 kr

Lige Nu 3.299,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Dresco Shopping er bygget på et letvægt aluminiums stel i et klassisk design med en fuldt oprejst og behagelig kørestilling. Denne damecykel har ydermere fået monteret en Wittkop komfort sadel med affjedring samt ergonomiske greb og brede dæk, så du altid vil føle det behageligt at køre på cyklen. Cyklen er samtidigt meget velegnet til at få monteret et barnesæde eller frontkurv, hvis dette ønskes.
Dresco Shopping bliver leveret fuldt udstyret med 3 indvendige Shimano Nexus gear, navdynamo, tromlebremse foran samt fodbremse og støtteben. Skærme til hjul og kæde samt bagagebærer og fælge er indfarvet i stellets farve med mange detaljer som gør at cyklen, trods det moderne udstyr og materialer, fremstår i et helt klassisk design.
Dresco Shopping er en komplet Shopping eller pendler cykel som også kan bruges på lange ture, for eksempel på skovstier og lignende, hvor de brede dæk og den affjedrede sadel vil gøre turen behagelig.
Dresco Cykler som bliver produceret i Tyskland, hvor Dresco har gennem mange år leveret cykler til lande som Frankrig, Holland og Sverige samt mange andre lande, både inden- og udenfor EU.

  • Læs mere om Dresco cykler her
  • Bedømmelser

    Indsend din bedømmelse

    Du anmelder: Dresco Shopping Dynamo 55cm