Centurion Invincible 2020 Hr 7g Disc

År/Stel: 2020 Invincible Herre Alu
Gear: 7 Shimano Nexus
Bremse: Hydrauliske skivebremser.
Sadel: Centurion Sport sort.
Lys: Forlygte og baglygte batteri

Lagerstatus: På lager

Pris: 5.499,00 kr

Lige Nu 4.899,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Centurion Invincible 2020 Herrecykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear samt et 44T aluminiums kranksæt og ergonomiske drejegreb. Centurion Invincible er en opgradering af Challenger modellen som er en all-round cykel der henvender sig til pendlerne og langturscyklisterne, samtidigt med at den også kan bruges som skovcykel eller lignende.
Invincible er bygget på et aluminiums stel som har en stelgeometri og setup der giver en let fremadrettet kørestilling. Du kan justerer kørestillingen yderlige med den justerbare aluminiums frempind. På Invincible modellen er der monteret Shimano Nexus helt nye indvendige 7 gears gruppe med dropdown samt hydrauliske skivebremser på begge hjul. Hvilket er en opgradering sammenlignet med challenger som har fodbremse og en enkelt v-bremse foran samt den konventionelle 7 gears gruppe fra Shimano.
Der er monteret både bagagebærer samt godkendt lås og cyklen har medium brede 700x35c Bike Attitude dæk. Forgafflen er af stål mens alle dele som bagagebærer, støtteben og sadelpind er af aluminium, hvilket holder cyklens vægt på 15,6Kg, som er lavt for fuldt udstyret pendercykler.
Der medfølger skærmsæt til hjul og kæde i sort plast som matcher de øvrige dele på cyklen.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Centurion Invincible 2020 Hr 7g Disc