Vi holder åbent på værkstedet og for udlevering af cykler

Centurion har været et fast bestanddel af den danske cykel park siden midten af 70’erne hvor de med sine stilrene og solide cykler, har været et sikkert førstevalg for mange cyklister herhjemme. Centurion er først og fremmest kendt for sine bycykler og landevejscykler med det velkendte enkle design, som vi kender det fra Centurion Basic og Centurion Helium samt Helium Road, der først gjorde Centurion cyklerne populærere herhjemme, men idag laver Centurion ligeledes cykler til shopping og pendler cyklister. De tre klassiske modeller laves stadig og byder på rigtig mange flotte cykler bygget i et enkelt og æstetisk retro design, som hylder cykel traditionerne og henleder ens tanker på de racercykler man kørte på da cykelsporten var ung.


centurion helium 2019 banner
centurion racercykler banner 2019

Centurions program for 2019 byder både på et par ændringer samt et par helt nye modeller. Først og fremmest så er Centurion stoppet med at producerer Eternity serien som bød på flere forskellige cykler inden for kategorien med pendlercykler og all-round cykler, med forskellige anvendelsesmuligheder, ud over bykørsel og landevejs kørsel. Som erstatning for det tab har Centurion lavet to helt nye cykler målrettet samme kategori af cyklister, Centurion Challenger og Centurion Invincible mens de samtidigt har behold Centurion Ultimate i 2019 programmet. Man må derfor sige at Centurion hermed for alvor er gået i konkurrence med Nishiki og Winther om de danske pendlere og langturscyklister. .


centurion blog artikel banner centurion invincible

Den sidste ændring i Centurions 2019 program er på damesiden hvor man er stoppet med at lave de populærere Centurion helium flip/flop et gears cykler, med forskellig gearing på hver side af hjulet. Den ellers så populærere cykel, i hvert fald bland drenge og mænd, bliver derfor også stadig lavet i to udgaver og flere farver. Centurion Helium i en bycykel udgave med t-styr i farverne blank sort, blank blå og blank sølv, samt en Helium Road model med gedebukkestyr.