Blue Winther Superbe 1 Da 2020 5 LED 7g Fod/Disc.

Ar/Stel: 2020 Dame Superbe 1 E Alu.
Gear: 7 Shimano Nexus.
Bremser: Fodbremse/Skivebremse.
Hjul: 700Cx38
Dæk: Kenda Kwick Bitumen Antipuncture
Motortype Frontnav 250W, 317 WH (standard)
Batteri: 8,8 AH (standard)
Displaytype: LED 5.
Elsystem: Promovec.
Lys: LED-forlygte og diodebaglygte
Sadel: Selle Royal

Lagerstatus: På lager

13.499,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Blue Winther Superbe 1 2020 med Promovec frontmotor og LED display med 5 hjælpe niveauer..
Superbe 1 er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear og et 38T aluminiums kranksæt samt fodbremse og en ekstra skivebremse på forhjulet.
Superbe 1 elcyklen er oprindeligt udviklet sammen med Ældresagen og cyklens design er lavet med ekstra fokus på enkelthed og overskuelig betjening. Køreegenskaberne egner sig godt både til de ældre elcykel trafikanter og dem der har tunge ting på elcyklen til hverdag, som for eksempel en barnestol hvor det kan være en fordel at kunne komme let af og på elcyklen
Elcyklen har en behagelig og oprejst kørestilling der kan justeres efter behov med den justerbare frempind. Elcyklen har samtidigt walk assist, som giver fremdrift når cyklen trækkes og et LED display hvor du kan styre motorens 5 hjælpe niveauer samt finde information omkring køretid, batteri forbrug og meget andet.
Elcyklen leveres med et 8,8 Ah batteri som standard, der sammen med 250W motoren udvikler 317 WH, hvilket giver en rækkevide på op til 50km alt efter forholdene. Der kan tilvælges et større batteri hvis dette ønskes.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Blue Winther Superbe 1 Da 2020 5 LED 7g Fod/Disc.