Black Winther Superbe 3 Hr 2020 Center Disp. 7g Fod/Disc.

Ar/Stel: 2020 Herre Superbe 3 E Alu.
Gear: 7 Shimano Nexus.
Bremser: Fodbremse/Skivebremse.
Hjul: 700Cx38
Dæk: Kenda Kwick Bitumen Antipuncture
Motortype Center 250W, 317 WH (standard)
Batteri: 8,8 AH (standard)
Displaytype: Center Display.
Elsystem: Promovec.
Lys: LED-forlygte og diodebaglygte
Sadel: Selle Royal

Lagerstatus: På lager

Pris: 17.499,00 kr

Lige Nu 14.874,00 kr

* Påkrævede felter

stelstørrelser guide herre damer børn

Beskrivelse

Detaljer

Black Winther Superbe 3 2020 herre elcykel med Promovec centermotor og Digitalt center display med 5 hjælpe niveauer.
Superbe 3 udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear og et 38T aluminiums kranksæt samt fodbremse og en ekstra skivebremse på forhjulet. Superbe 3 er bygget på et 6061 aluminums stel monteret med en monoaffjedret forgaffel samt affjedring i sadelpinden, hvilket giver denne elcykel flere anvendelses muligheder og meget behagelig på lange ture. Stelgeometri samt opsætning giver en behagelig og oprejst kørestilling der kan justeres efter behov med den justerbare frempind.
Superbe 3 er udstyret med en krankmotor som giver en direkte kraftoverførsel til pedalerne hvilket gør den hurtigere ved opstart end frontnavs motoren, og det føles mere let at træde i pedalerne mens man kører. Hvis du skal køre langt på din elcykel til hverdag, for eksempel som pendler, så er center/krank motoren en fordel.
Elcyklen leveres med et 8,8 Ah batteri som standard, der sammen med 250W motoren udvikler 317 WH, hvilket giver en rækkevide på op til 50km alt efter forholdene. Der kan tilvælges et større batteri hvis dette ønskes. Samtidigt er Superbe 3 modellen udstyret med et Digitalt center display på styret som giver et fuldt overblik over cyklens elektriske funktioner og ydeevne mens du køre.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Black Winther Superbe 3 Hr 2020 Center Disp. 7g Fod/Disc.