Black Winther Cykel

Black Winther Cykel

Black Winther serien indeholder cyklel modeller i Winther's mat sorte farve, hvor alle cykler er holdt i et flot og gennemført design med sorte nuancer over hele cyklen.
Du finder en Black Winther cykel i Winther's bycykel og shopping cykel serie Winther 1, 2, 3, 4 og 5, som alle er monteret med 7 indvendige Shimano Nexus gear samt enten fodbremse og en ekstra V-Bremse, eller med rullebremser på begge hjul.
Black Winther modellerne har på nogle af modellerne monteret dynamo forlygte mens batteri baglygte er monteret på bagagebæret som standard.
Black Winther serien leveres med skiftegreb til de 7 indvendige gear og skærmsæt samt sports sadel og støtteben, hvor alle dele som krank, frempind, styr og bagagebærer er i aluminium.
Alle Black Winther cykler er designet til hverdagen med mulighed for at få monteret barnesæde, kurv eller kasse, samtidigt med at de 7 gear gør den velegnet til de lidt længere ture.
Det er samtidigt også i Black Winther serien at du finder Winther’s Cargo cykel med et solidt fastmonteret frontlad samt stort bagagebærer til at transporterer varer eller andet på som er tungt.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side